Om os​

Mike og Simone Kramer flyttede til Nykøbing Sjælland med deres to børn i april 2018.

Drømmen var mere luft under vingerne, friskere luft og tanken om at starte noget sammen. Mike er uddannet kok fra bryggens spisehus på Islands brygge, og kommer fra en stilling som souschef i Meyers kantiner. Simone er uddannet ​frisør og kommer fra en stilling hos N-zo Intercoiffure i Hellerup. 

 

Tanken om restauration, havde strejfet os flere gange men det rette lod vente på sig indtil 1 april 2019, hvor vi overtog Anneberg Cafe & Restaurant. Mike står selvsagt for gryderne og Simone agerer blæksprutte i form af service til gæsterne, personale og det administrative.

Anneberg har været drevet som Cafe og Restaurant i flere årtier under Hempel Glasmuseum. Stedet har historie, mange traditioner og tilbagevendende gæster, hvor det ikke er ualmindeligt konfirmanden vender tilbage som brud eller gom. Vi har plads til større og mindre fester, sammenkomster, busselskaber, mad ud af huset året rundt, samt den travle a la carte, og picnickurv på plænen. Udsigten kan ingen tage fra os, det er uden tøven et stort 5 tal. Vi sætter en stor ære i veltilberedt mad med friske råvarer, militær hemmeligt surdejsbrød og en munter service. 

Den særprægede bygning appellerer til en hyggelig sludder, som vi gerne tager os tid til.

Vi vil gøre vores til at besøget på Anneberg er en god oplevelse, som gør at I får lyst til at vende tilbage.

​Hempel Glasmuseum blev grundlagt i 1964 af skibsfarvefabrikant J.C. Hempel (1894-1986). Hempel var en succesrig forretningsmand med stor passion for glaskunst. På sine mange rejser i udlandet udforskede og indsamlede han adskillelige sjældne, antikke og kuriøse glas, som med tiden blev til Nordeuropas største private glassamling.

I begyndelsen af 60’erne fik J.C. Hempel idéen om at etablere et glasmuseum, så han kunne dele sin flotte samling af historiske glas. Det var Hempels drøm, at stedet skulle blive et kulturhus, der kunne danne rammerne for kunstudstillinger, kulturelle aktiviteter og skabe liv i Odsherred.​

Se mere om Hempel Glasmuseum.

Vores kunder siger

Sofie Bech

​Fantastisk hyggeligt spisested. Maden er god og priserne er i den grad rimelige. Vi fik en skøn frokost til 4 personer og manglede ikke noget for 850 kr (Inkl. vin og øl) TAK. Og søde tjenere også. Vi kommer helt sikkert igen.

Helle Nielsen

En fantastisk skaldyrsaften 4/8 👍God velsmagende mad, og en god timing, mht servering. Kompetent personale sørgede for denne gode oplevelse ...

Nina Sørensen

Dejlig mad, skøn beliggenhed, venligt personale= tip top

​Anneberg Café og Restaurant ApS

CVR: 40307540

Annebjerg Stræde 2,
​​​4500 Nykøbing Sj

Tlf.: ​59 91 35 17

E-mail: ​anneberg@email.dk

Følg med på Facebook og Instagram

facebook-logo-button   instagram-logo

Mandag

Lukket

Tirs- fre

10.00 - 16.00

Lørdag & søndag

​10.00 - 16.00

Mad ud af huset og selskaber i huset har vi åbent for hele året.